Ostoskorissa ei ole tuotteita.
VALITSE RUNKO JA ALOITA SUUNNITTELU!

Vetouistelukausi jatkuu jäiden tuloon saakka! Näillä testatuilla, hyvin kalastavilla rungoilla saat kuhaa, haukea ja ahventa. Suunnittele mieleisesi pyytävät ottivärit ja kuvioinnit tarpeittesi mukaan. Valitse haluamasi vieherunko ja aloita yksilöllisen vieheesi suunnittelu!

op-110

Tämän vieherungon folioteipattu pinta heijastaa valoa voimakkaasti. Se takaa näkyvyyden syvissä ja tummissakin vesissä. Uistin loistaa kirkkaana ja välkehtivänä. Viimeistään neljään eri kammioon sijoitetut rämisevät kuulat tuovat petokalat ottipaikoille matkojenkin päästä.

Tämä abs-muovista valmistettu viehemalli on suunniteltu erityisesti matalan veden vetouisteluun, mutta lisäpainoilla tai vaikkapa takilalla, saat tämän uimaan tarkasti haluttuun syvyyteen. Erikoismuotoillut huipputerävät koukut takaavat kalojen herkän tarttuvuuden.

Pinnoitemateriaalin luonteen ja vieheen pyöreäkylkisen muodon vuoksi, työstövaihe jättää runkoon näkyviin jonkin verran saumoja ja ryppyjä.

OP-120

Pohjamaalattu blankko valkoinen runko. Tälle vieheaihiolle on tarjolla maltillisempia luomuvärejä, mutta mukana on myös erikoisempia värivaihtoehtoja. Tämä runko on suunniteltu erityisesti matalan veden vetouisteluun mutta lisäpainoilla tai esimerkiksi takilalla hallitset vaapun uintisyvyyttä tarkasti .

Runko on valmistettu abs-muovista ja sen neljään eri kammioon sijoitetut rämisevät  kuulat houkuttelevat petokalat ottipaikoille kauempaakin. Erikoismuotoillut huipputerävät koukut takaavat kalojen herkän tarttuvuuden.

op-610

Tämä pikku vipeltäjä kelpaa hyvin ahvenelle ja kuhalle. Kuha on ollut yllättäen jopa kiinnostuneempi tästä pkku vaapusta kuin ahven. Alumiinifoliointi heijastelee kirkkaana ja räminäkuulat tehostavat kalojen kiinnostuksen. Viehe on varustettu runkoon nähden kohtalaisen pitkällä uintilevyllä.